BEMUTATKOZÁS

Regősvölgyi Regina


Hatha Jóga és Vinyásza Flow oktató (YA RYT500; YA E-RYT500)
Természetgyógyász, Alternatív Mozgás és Masszázs Terapeuta, Thai és kínai masszőr
Jógaterapeuta
Női segítő
Blogger


2005 óta gyakorlom rendszeresen a jógát, melyet egy súlyos autóbaleset után terápiás céllal kezdtem el végezni.

2006-2008 között jártam a Paramed Holisztikus Akadémiára, ahol többek között a személyiség fejlesztésről, önismereti módszerekről, technikákról tanultam a pszichológia, kronobiológia, extra pszichológia, kvantumpszichológia, pszichiátria témaköreiben.

2007-ben elkezdtem a Padma Jógastúdió Bálint által vezetett Alaptanfolyamára járni, s ezt követően a Független Jóga Instruktor képzésre. Párhuzamosan elvégeztem a Holisztikus Oktatási központ AMM képzését.

2008-ban Természetgyógyász, majd 2009-ben Alternatív Mozgás-, Masszázs Terapeuta végzettséget szereztem, s több fajta masszázs tanfolyamot is elvégeztem.

2009-ben a Himalájai Tradíció beavatottja lettem, Swami Véda Bharatitól kaptam meg személyes mantrám.

2011-ben újra oktatói diplomát szereztem Spanyolországban, a Frog Lotus Yoga International Vinyasa Flow Yoga oktatóképzésén, ahová azért utaztam, hogy hiteles tanároktól tanulhassam a Vinyasa Flow Yoga stílust, s ez rendkívüli lendületet és inspirációt adott a tanításhoz, akár fizikai, akár lelki aspektusait tekintve. Tanáraim Vidya Jacqueline Heisel és Jennilee Tonner magas szintű, hiteles képviselői az irányzatnak, nemzetközileg elismert oktatók, akik több évtizedes tanítási tapasztalattal rendelkezve osztották meg tudásukat a képzésen, amely meghatározó élmény volt számomra.

2012-ben jártam Indiában, a Himalájai Tradíció rishikesi Ashramjaiban, valamint a Himalájai Tharkeswarban, ahol a csend és a meditáció gyakorlataiban mélyedtem el, és speciális mantra beavatás kaptam Swami Ritvan Bharatitól.

2013-ban a Fitoterápia ismereteit sajátítottam el.

2013-ban megtalálva valódi hivatásomat a szakrális női tanításokban és a kapcsolódó ismeretekben, tudásokban mélyedtem el, s ebben a témakörben tartok azóta programokat, kimondottan a nők segítése, a nőiség tudatosság emelése érdekében.

A PURNAM yoga & selfness-t párommal Bálint Jánossal alapítottuk 2010-ben, ahol jelenleg női tanfolyamok és workshopok keretein belül tartok a női egészség helyreállítására és fenntartására, a női tudatosság ébresztésére és a nőiség szakrális tanításainak továbbadása érdekében női terápiás- és önismereti programokat. Ezeken a foglalkozásokon a jóga holisztikus szemléletét képviselem és igyekszem a programokat több dimenziós élménnyé emelni, ahol résztvevők közelebb léphetnek önmaguk megértéséhez. Célom, hogy az ezen alkalmakon megélt tapasztalatok hatására mindenki képessé váljon felszabadítani önmagát, hogy kiteljesíthesse, kibontakoztathassa a benne lakozó potenciált a különböző életterületeken. Alkalmazom a holisztikus szemléletet, különböző jógairányzatok eszközeit, mentális technikákat, játékokat, önismereti módszereket, valamint saját megélt tapasztalataimból merítek. Célom továbbadni a nőiség szakrális tanításait, ősi bölcsességeit, s a nőket tudásom legjava szerint testi-lelki jólléthez, egyensúlyhoz és nőiségükben való kiteljesedéshez segíteni.

A PURNAM JÓGAOKTATÓ AKADÉMIA oktatóképzésein és továbbképzésein az Áramlás Jóga filozófiáját és gyakorlatát adom át az érdeklődőknek.

Igyekszem saját tapasztalataimból, önismereti munkámból, kb. 250 órás vezetett terápiás saját élményemből, valamint ez irányú folyamatos tanulmányaimból meríteni. Rendszeresen részt veszek programokon, melyek új és új tapasztalásokhoz és megélésekhez, megértésekhez segítenek.

Szabadidőmben leginkább blog írással foglalkozom, melyek mások számára is elérhetőek jóga témakörben Napüdvözlő (www.napudvozlo.blogspot.hu), valamint a nőiség szakrális tanításainak terjesztése és a nőiség megélésében való tudatosság ébresztéséért létrehozott Holdköszöntő (www.holdkoszonto.blogspot.hu) című blogjaimban.
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése